Filtros : "Microencapsulation and microspheres for food applications" Limpar


  • Source: Microencapsulation and microspheres for food applications. Unidade: FZEA

    Subjects: MICROENCAPSULAÇÃO, ADOÇANTES

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FÁVARO-TRINDADE, Carmen Silvia e ROCHA-SELMI, Glaucia Aguiar e SANTOS, Milla Gabriela dos. Microencapsulation of sweeteners. Microencapsulation and microspheres for food applications. Tradução . Amsterdam: Academic Press, 2015. . . Acesso em: 18 maio 2024.
    • APA

      Fávaro-Trindade, C. S., Rocha-Selmi, G. A., & Santos, M. G. dos. (2015). Microencapsulation of sweeteners. In Microencapsulation and microspheres for food applications. Amsterdam: Academic Press.
    • NLM

      Fávaro-Trindade CS, Rocha-Selmi GA, Santos MG dos. Microencapsulation of sweeteners. In: Microencapsulation and microspheres for food applications. Amsterdam: Academic Press; 2015. [citado 2024 maio 18 ]
    • Vancouver

      Fávaro-Trindade CS, Rocha-Selmi GA, Santos MG dos. Microencapsulation of sweeteners. In: Microencapsulation and microspheres for food applications. Amsterdam: Academic Press; 2015. [citado 2024 maio 18 ]

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024